Finse inbreng op Running Script met Thijs Feuth

Op zaterdag 17 maart, daags voor de marathon, vindt in Utrecht hardloopverhalenfestival Running Script plaats. Om 15:00 gaan schrijvers en hardlopers samen een stukje lopen onder begeleiding van Luc Krotwaar, waarna om 16:30 een bijzonder literair van start gaat met Abdelkader Benali, Barbara Kerkhof, Bram Bakker, Tim van der Veer, Hans Koeleman, singer-songwriter Sido Martens en fotograaf Erik van Leeuwen. We sluiten af met een eenvoudige pastaparty.

Thijs Feuth woont in Fins Lapland en schreef daar Achter de rug van God, waarin het hardlopen en de natuur hem helpen bij zijn zoektocht naar hoe te leven. Speciaal voor Running Script komt hij naar Utrecht, waar ook hij een literaire bijdrage zal leveren.

Er zijn nog een paar plekken over. Als je er graag bij wilt zijn, kun je nog aanmelden via de website. Wees er snel bij!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s