Utrechtse hardlopende schrijver Tim van der Veer dagvoorzitter bij Running Script

Op 17 maart, daags voor de Utrecht Marathon, verzamelen hardlopers en schrijvers in Sportcentrum Olympos om gezamenlijk een stukje te gaan hardlopen en daarna van verhalen te genieten. Afsluitend is er voor de liefhebbers pasta. Het is de tweede editie van hardloopverhalenfestival Running Script.

Utrechtenaar Tim van der Veer zal de gastheer zijn. Hij presenteert een prachtig programma waarin Abdelkader Benali, Barbara Kerkhof, Bram Bakker, Hans Koeleman, Thijs Feuth, singer-songwriter Sido Martens en fotograaf Erik van Leeuwen zullen voordragen. Daaraan voorafgaand begeleidt Luc Krotwaar, bekend als de Witte Keniaan, het loopprogramma.

Tim van de Veer schreef jarenlang columns voor Runner’s World en schreef ook o.a. het prachtige Runner’s High, waarin hij zoekt naar de universele waarden van de hardlopende mens, waarin de rode draad wordt gevormd door zijn verblijf in de Himalaya, waar hij vriendschap sloot met twee Nepalese hardlopers.

Aanmelden kan t/m 11 maart op deze site.

 

Portret: Koos Breukel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s