Fotograaf Erik van Leeuwen op Running Script

Op een internationaal atletiektoernooi werd fotograaf Erik van Leeuwen afgelopen zomer bestolen van de dure camera’s waarmee hij zich in de loop der jaren tot een van de lievelingsfotografen van het Nederlandse hardloop- en atletiekpubliek had ontwikkeld. Collega-fotografen zetten prompt een hulpactie op touw waarmee ze bijna 6000 euro wisten in te zamelen, wat niet alleen een fijne financiële ondersteuning betekende, maar waarvan ook de erkenning door collega’s en liefhebbers viel af te lezen.

Op 17 maart zal hij zijn mooiste verhalende hardloopfoto’s presenteren op hardloopverhalenfestival Running Script in Olympos Sportcentrum, Utrecht Science Park. We beginnen om de middag 15:00 met een gezamenlijk loopje onder begeleiding van Luc Krotwaar. Het literaire programma, vanaf 16:30 wordt gevuld door Barbara Kerkhof, Abdelkader Benali, Bram Bakker, Hans Koeleman, Tim van der Veer en Thijs Feuth. Singer-songwriter Sido Martens zal het programma muzikaal opluisteren. We sluiten af met pasta.

Voor slechts 7 euro kun je dit bijzondere programma bijwonen. Pasta kost 6 euro extra. Opbrengsten gaan naar KWF kankerbestrijding. Aanmelden kan tot 11 maart via onze site.

Collage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s