Singer-songwriter Sido Martens bij Running Script

Sido Martens is niet zomaar een singer-songwriter, maar een die bekend staat om zijn indringende, sobere liedjes die menigeen weten te ontroeren. Hij heeft een trouwe schare fans en zijn cd’s leveren eigenlijk altijd lovende recensies op. Bovendien is hij fervent hardloper. We zijn erg blij dat we hem op 17 maart kunnen verwelkomen bij hardloopverhalenfestival Running Script, waar hij enkele liedjes zal zingen die aan het hardloopthema raken.

We beginnen de middag met gezamenlijk een stukje hardlopen voordat het literaire programma van start gaat. Daarna is er voor de liefhebbers nog pasta. Aanmelden vanwege o.a. de pasta graag uiterlijk 11 maart via deze site. Je krijgt dan binnen 24 uur een bevestigingsbericht.

Sido Martens

Sido Martens – foto Ronald Rietman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s