Abdelkader Benali bij Running Script

De tijd dat hardlopers doodlopers waren, ligt ver achter ons. Steeds meer mensen strikken dagelijks hun veters. Maar waarom? Om af te vallen, of omdat het zo gezond is? Natuurlijk is er meer dan dat. Op zaterdag 17 maart schotelen we je een prachtig programma voor met bekende en minder bekende schrijvers die in hun verhalen raken aan de essentie van het lopen. Voorafgaand gaan we een stukje samen lopen en we sluiten de middag af met pasta. Ben je benieuwd? Schroom niet en meld je aan via onze site. Met enige trots kunnen we melden dat schrijver en hardloper Abdelkader Benali een van de inspirerende vertellers is op hardloopverhalenfestival Running Script. Onlangs verscheen van hem  verzamelaar Asfalt, zand & stenen, waarin naast zijn romans Marathonloper en Zandloper ook een selectie van korte hardloopverhalen zijn opgenomen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s