Bram Bakker bij Running Script

Behalve dat Bram Bakker (1963) geldt als misschien wel de meest spraakmakende psychiater van Nederland, is hij ook een fervent langeafstandsloper. Hardlopen is voor hem niet alleen een hobby, maar ook een manier om weerstand te bieden aan psychische klachten en psychiatrische ziekten. Hij schreef een dozijn boeken, waaronder De halve van Egmond en Running Therapie, en daarnaast is hij een begenadigd spreker. Onlangs verscheen het ontroerende Gerrit, een hommage aan een overleden vriend met wie hij onder andere het hardlopen deelde. Op 17 maart is Bram Bakker een van de sprekers op hardloopverhalenfestival Running Script in Utrecht. Wil je erbij zijn? Aanmelden kan hier.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s