Hans Koeleman

Hans Koeleman (1957) liep tweemaal op de Olympische Spelen, en was in van eind jaren zeventig tot in de jaren negentig de beste Nederlander op de steeplechase en nog loopt hij met hart en ziel, zij het niet meer wedstrijdgericht. Behalve hardloper is hij begenadigd storyteller en schrijver. Zijn debuut ‘Het blauwe uur’ behoort inmiddels al tot de klassiekers van de hardloopliteratuur en in 2016 verscheen het prachtige ‘Olympiërs’, een autobiografische roman gebaseerd op Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles, een boek over een man met een droom. Hans Koeleman is een van de hardlopende schrijvers die op 17 maart zullen optreden bij hardloopverhalenfestival Running Script in Utrecht. Elders op onze site vind je meer informatie en is er de mogelijkheid om je aan te melden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s